Afvallen, Stap voor stap gezond & Fit

Met kleine veranderingen kan jij afvallen! Wil je weten hoe jij de eerste start kan maken? Pak een kopje thee en lees verder in deze brochure!


  • Je valt af met het inzetten van deze handige tips
  • Je weet hoe je je BMI berekent
  • Je voelt je energiek en gemotiveerd om je afvaldoel te behalen
  • Alle hoofdspeerpunten op een rijtje om aan de slag te gaan met jouw gezonde leefstijl
  • Ervaar vele gezondheidsvoordelen door het aannemen van nieuwe eetgewoontes
50%
Stap voor stap gezond en fit
Start vandaag met een gezonde leefstijl
Je gegevens zijn bij ons veilig
Gratis Download
gewichtsconsulente afvallen met gezonde voeding

De zin "pak een kopje thee" maakte mij nieuwschierig naar dit e-book. Met een kopje thee heb ik op de bank  het geheel doorgelezen. Verhelderend en inderdaad afvallen begint met bewustwording

Soms vraag ik me wel eens af hoe mijn leven eruit had gezien als ik 15 jaar geleden de persoon had ontdekt die ik nu ben. Energiek, vol vreugde en krachtig, zowel fysiek als mentaal. Zeker zijn er mindere dagen, maar die ga ik aan vanuit de "kom maar op" mentaliteit. Op die dagen sta ik vooral stil bij de ervaringen en herinneringen die me energie geven en blij maken. Veel tijd steek ik in mij zelf en ik maak keuzes voor mij zelf. Deze maak ik niet vanuit egoïsme, maar vanuit de gedachten om goed voor mezelf te zorgen en mij zelf belangrijk te vinden.

Ik kan zeggen dat er balans in mijn leven is, balans in mijn gedachten en rust. Balans in mijn energie en ontspanning en balans in mijn eetpatroon en gewicht. Hierdoor voel ik me goed, heb zelfvertrouwen en ervaar veel vreugde. Ik draag korte broeken, iets wat ik jaren niet deed hoe warm het weer ook was. Op vakantie eet ik wat ik wil en daarna zoek ik meteen weer de balans in mijn dagelijks leven. Ik houd mij aan de "basisregels" van een gezonde leefstijl en deze passen goed in mijn volle dag met twee puberende kids, werk huishouden en natuurlijk mij zelf


Laat vandaag jou start zijn naar het vinden naar dezelfde rust en balans die ik mag ervaren. Ik weet zeker dat het e-book over afvallen je de eerste handvatten aanbiedt om meer energie en balans te vinden.

Ik gun jou zo om niet meer te hoeven vechten met diëten en restricties, maar juist te ervaren dat je met bepaalde richtlijnen je kan afvallen en balans kan creëren.gewichtsconsulente purmerend voor voedingsadvies en leefstijl

streefgewicht, verlaging vetpercentage en omgaan met emoties, lees hier hun ervaringen

Engelen geduld

Via via gehoord over dit bedrijf , buiten het feit dat het een erg leuke dame is, heeft zij verstand van zaken en heeft mij keer op keer weer kunnen motiveren wanneer het tegen zat en dat gebeurt mij nog wel eens…engelen geduld heeft zij, ik raad Focus Your Health zeker aan, want het gaat niet om snel af te vallen, het gaat erom je levensstijl en eetpatroon te veranderen en dat streeft zij na en is erg geïnteresseerd in de nazorg en hoort graag de feedback.Ik ben bijna op m’n streefgewicht en het kost mij nu niet veel moeite meer dit zo te houden. Thanks again Simone!

afvallen man gewichtsconsulente purmerend
Barry - Amsterdam
Vetpercentage

Simone heeft mij weer op de rails gezet, ik weet best wat ik wel en niet kan eten, maar met haar tips en wat aanpassingen in mijn menu voel ik mij lekkerder en neemt mijn vetpercentage af en groeit mijn spierpercentage! Dank je wel Simone, voor je hulp en de fijne gesprekken.

Chantal - Beemster
Helen
Simone van Focus Your Health is op gebied  van voeding echt een ervaringsdeskundige.

Als je een emo-eter bent net als ik dan kan je prima bij haar terecht.

Zij is zo puur en menselijk en toegankelijk en adviseert je niet zomaar een kant en klaar schema maar kijkt met je naar je mindset en leert wat je wel mag eten maar ook wat je beter kan laten staan en zoekt daar  samen met jou dan een alternatief

afvallen met gezonde voeding
Helen - Ridderkerk

Download het e- Book afvallen, stap voor stap gezond en fit

Met kleine veranderingen kan jij afvallen! Wil je weten hoe jij de eerste start kan maken, de stappen staan omschreven in het e-book Afvallen, stap voor stap gezond en fit!

afvallen en voedingsadvies en gezonde voeding
50%
Stap voor stap gezond en fit
Start vandaag met je gezonde leefstijl!
Je gegevens zijn bij ons veilig
Download nu