Kennismakingsgesprek

Alle ruimte voor jou!

afvallen, gezonde voeding en geen dieet

GEEN DIEET MAAR AFVALLEN MET EEN GEZONDE LEEFSTIJL

Benieuwd hoe je door een aantal eenvoudige stappen je kan leren een gezonde leefstijl aan te nemen of hoe je op een plezierige manier kan afvallen maar niet een streng dieet hoeft te volgen. Misschien baal je juist dat je elke keer na het stoppen van een dieet een Jo- jo effect hebt en wil je weten hoe je dit tegen kan gaan.
In de Fit & focus programma's leer ik je alle tips toe te passen en bied ik jouw de handvaten die je nodig hebt je nieuwe leefstijl toe te passen en voort te zetten. Ik kan me goed voorstellen dat je meer informatie wilt of misschien nog over een paar drempels heen moet stappen voordat je wilt deelnemen aan een programma. Ik denk dat voor jou een kennismakingsgesprek heel passend is. In dit gesprek neem ik de tijd om jou te leren kennen en biedt jou de ruimte om al je vragen te horen en te beantwoorden. Ik vertel je uitgebreid wat jij mag verwachten van deze programma's.  


Na het kennismakingsgesprek heb jij :


  • Geen drempels, vragen en onduidelijkheden meer voor de start van de programma's
  • Verduidelijking van al je verwachtingen
  • Weet je wie ik ben en op welke manier ik jou ga helpen
  • geheel vrijblijvend en kosteloos
50%
Ja ik wil een kennismakingsgesprek!
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het fit & Focus Programma's en/of "kom in beweging programma". Schrijf je hier in
Je gegevens zijn bij ons veilig
Ja, ik wil kennismaken
afvallen, gezonde voeding en geen dieet
afvallen met gezonde voeding en voedingsdagboek

Ik heb een personal coach 

Na de verwijzing van de huisarts had ik eerst een kennismakingsgesprek. Dit gesprek verliep prima. Ik kon vertellen in mijn eigen vertrouwde omgeving wat ik wilde met afvallen. Ik heb goed kunnen aangeven waar mijn knelpunten zaten en heb daarna besloten om met Focus your health door te gaan. De zelfde week kon ik terecht voor mijn intakegesprek en heeft Simone een weekmenu gemaakt, ik heb geen honger gevoel en hoef niet te bedenken wat ik nog mag vandaag.  Simone heeft verstand van zaken en legt de druk niet hoog. Dat geeft rust. Ik was meteen al enthousiast over het  "kom in beweging programma". Ik ervaar rust in het afvallen samen met de combinatie van 1,5 uur lopen en sportoefeningen doen. "ik heb een personal coach"