wat leuk dat je op mijn site bent

"Start de dag zoals jij hem wilt laten starten, vol vreugde en vitaliteit"

afvallen Purmerend wandelen Purmerend voedingsadvies Purmerend dieet en gezonde leefstijl
" Mijn naam is Simone Frints. Ik help mensen om zich weer gezond en fit te voelen. Stapje voor stapje vinden we samen een passende gezonde leeftijl. Met gezonde voeding die passend is in jouw situatie streven we naar een gezond gewicht. Al ruim 25 jaar werk ik als verpleegkundige in de psychiatrie. Al deze ervaring neem ik mee tijdens het coachen van mensen om hun doelen te bereiken, hoe klein of groot deze ook zijn.
Ik ben moeder van twee kinderen in de puberleeftijd wat naast puberzaken heel veel plezier met zich mee brengt. Ik ben vol passie als het gaat over gezond eten, levensverhalen, sporten en bewegen, het liefste neem ik iedereen mee om mooie wandelingen te maken en fijne gesprekken te voeren. 
Wanneer zie ik jou? 

FOCUS YOUR HEALTH

Focus your health is mijn eigen onderneming waar ik nu al ruim twee jaar mensen help met zich fit en energiek te voelen, plezier te hebben in het bereiken van hun gewenste gewicht of vinden van een passende leefstijl. 
Door mijn persoonlijke coaching bied ik mensen juist die houvast die ze nodig hebben om hun doel te behalen zonder het gevoel te hebben alleen maar restricties te hebben.  
Als BGN gewichtsconsulente heb ik voldoende kennis om je te helpen met het vinden van een passend voedingsschema bij jou doel en leefsituatie. Maar die je ook kan voortzetten als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Ik word elke keer weer blij als iemand terug komt van vakantie en zegt, "ik ben niet aangekomen, maar ik heb wel lekker en anders gegeten" 
 


Het starten met Focus your Health is een van de grootste stappen die ik afgelopen jaren heb gezet. Na een lange vervelende periode waar ik mijn zelfvertrouwen en eigen waarde verloor, was ik overtuigd dat ik aan mij zelf moest gaan werken. Alle hulp die mij werd aangereikt had ik met open armen ontvangen.  
Het vinden van mijn innerlijke rust en balans maakte  dat ik ook fysiek aan me zelf ging werken. Ik  verdiepte me elke dag in gezonde voeding en ging steeds meer sporten. In die periode ontdekte ik wie ik was en waar mijn krachten lagen.
Als alleenstaande moeder met twee kinderen is het mij gelukt om naast mijn vaste baan mij zelf te ontwikkelen, weer naar school te gaan, persoonlijke te groeien en af te vallen....18 kilo kwijt YEAH !!!


Ik kreeg veel energie, ging naar de sportschool, wandelde veel en stapte regelmatig op mijn mountainbike. Het mooie van dit alles is dat ik geleerd heb, zijn toch echt de kleine dingen die je dag kleuren! Mijn dag start al heel vroeg. Vaak ben ik dan in de sportschool te vinden of maak een mooie wandeling en zie de zon opkomen. De dag start met Me time, voordat de hektiek van de dag start met kids naar school, het huishouden of mijn werk. Dit vind ik een waardevol iets en ik ben van mening dat hoe je dag start dit je verdere dag inkleurt!  


En toen kwam de lange coronatijd, een tijd die onzeker was. Een periode die veel negativiteit opriep. Dat is een ding dat ik niet wilde, een onzekere periode ingaan en negativiteit toelaten. Ik maakte mijn plan concreet en ging de opleiding tot gewichtsconsulente volgen, ondertussen deed ik alles eraan om mijn bedrijf op te zetten. Ja en met trots kan ik zeggen dat me dat goed gelukt is. Ik heb de periodes van de lockdown niet als een belemmering ervaren, heb continue gekeken naar wat wel mogelijk was en dat ook gedaan! Eerlijk gezegd vond ik die tijd best prettig en ervaarde veel rust. Afgelopen jaren heeft me enorm veel gebracht en geleerd, en geef ik inrichting aan mijn leven zoals ik dat wil en ervaar hierdoor veel rust. De dingen die ik doe, doe ik met veel plezier en sta daardoor in mijn kracht.


Focus your Health is mijn eigen onderneming in Purmerend waar ik als geregistreerd gewichtsconsulente werk. Daarnaast ben ik Fitnesstrainer welke ervaring en kennis ik meeneem in het Kon in beweging programma 

Ik lever advies op maat voor degene die ondersteuning nodig heeft bij het vinden van een gezonde leefstijl en het bereiken van het gewenste gewicht. Ik luister naar jouw wensen en sluit aan bij jouw dagelijkse leven en gewoontes. Ik vind het een uitdaging om samen met jou te zoeken naar wat je mag eten in plaats van de focus te leggen op wat je niet mag eten.  

  

Hoe mooi zou het zijn als jij jouw kracht weer ontdekt, zodat ook jij de beste van jezelf kan en mag ervaren!

Ik kan jou helpen om jouw doel te bereiken en je weer energiek te voelen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jouw voeding, energie en rust in balans is, dat ook jij kan bereiken wat je wilt!

De focus ligt op het plezier hebben bij het afvallen, het begint met bewustwording en de juiste begeleiding. Het einddoel is dat jij weer kan doen waar je zo lang naar hebt verlangd!

 

FOcus your Health biedt persoonlijke begeleiding en coaching bij

AFVALLEN                null

op gewicht komen 
null
tijdens en na je zwangerschap
                   null

op maat gemaakte voedingsschema's
null
meer bewegen
null

Wat mensen vertellen over FOcus your Health

Engelen geduld

Via via gehoord over dit bedrijf , buiten het feit dat het een erg leuke dame is, heeft zij verstand van zaken en heeft mij keer op keer weer kunnen motiveren wanneer het tegen zat en dat gebeurt mij nog wel eens…engelen geduld heeft zij, ik raad Focus Your Health zeker aan, want het gaat niet om snel af te vallen, het gaat erom je levensstijl en eetpatroon te veranderen en dat streeft zij na en is erg geïnteresseerd in de nazorg en hoort graag de feedback.Ik ben bijna op m’n streefgewicht en het kost mij nu niet veel moeite meer dit zo te houden. Thanks again Simone!
afvallen man gewichtsconsulente purmerend
Barry - Amsterdam
ALZHEIMER CAFE
In het Alzheimer Cafe Purmerend heeft Simone van Focus your Health een prachtige en leerzame presentie over voeding bij senioren gegeven, vol enthousiaste en met veel kennis van zaken. Het was een leerzame en interactieve avond!

gezonde voeding bij ouderen alzheimer cafe
Janneke - Purmerend
Persoonlijk en echt! 
Toegankelijk en persoonlijk aandacht!! En de recepten zijn heerlijk!! Focus your Health is echt een aanrader!!!
gewichtsconsulente afvallen met gezonde voeding
Natasha - Amsterdam

Wat mensen vertellen over FOcus your Health

Engelen geduld

Via via gehoord over dit bedrijf , buiten het feit dat het een erg leuke dame is, heeft zij verstand van zaken en heeft mij keer op keer weer kunnen motiveren wanneer het tegen zat en dat gebeurt mij nog wel eens…engelen geduld heeft zij, ik raad Focus Your Health zeker aan, want het gaat niet om snel af te vallen, het gaat erom je levensstijl en eetpatroon te veranderen en dat streeft zij na en is erg geïnteresseerd in de nazorg en hoort graag de feedback.Ik ben bijna op m’n streefgewicht en het kost mij nu niet veel moeite meer dit zo te houden. Thanks again Simone!
afvallen man gewichtsconsulente purmerend
Barry - Amsterdam
ALZHEIMER CAFE
In het Alzheimer Cafe Purmerend heeft Simone van Focus your Health een prachtige en leerzame presentie over voeding bij senioren gegeven, vol enthousiaste en met veel kennis van zaken. Het was een leerzame en interactieve avond!


gezonde voeding bij ouderen alzheimer cafe
Janneke - Purmerend
Persoonlijk en echt! 
Toegankelijk en persoonlijk aandacht!! En de recepten zijn heerlijk!! Focus your Health is echt een aanrader!!!


gewichtsconsulente afvallen met gezonde voeding
Natasha - Amsterdam

ontdek de programma's die ik aanbied 

E-VOEDINGSDAGBOEK


Een gratis cadeau voor jou!

Wil je zelf aan de slag om een paar kilo kwijt te raken en weet je niet waar te starten? Dit cadeautje helpt je op de goede wegafvallen met gezonde voeding

FIT & FOCUS PROGRAMMA'S


Stapje voor stapje afvallen en een steeds gezondere leefstijl en jouw ideale gewicht bereiken? Volg dan het Fit & Focus programma en ontvang persoonlijke begeleiding


.

wandelen en afvallen

KOM IN BEWEGING PROGRAMMA

Wil je meer bewegen en heb je moeite met het vinden van motivatie? Is Intensief sporten niet voor jou weggelegd? Het "Kom in beweging" programma is dan echt iets voor jou!Focus your Health is aangesloten bij BGN: Beroepsvereniging Gewichtsconsulente Nederland.

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden. Klik hier voor meer info


Heb je zin om aan de slag te gaan?