afvallen en voedingsplanner

Wil jij meer balans in jouw voedingspatroon? 

de Fit & FOcus planner biedt jou de stappen naar een goed plan

afvallen en voedingsplanner, helpend bij overgewicht en gezonde leefstijl

Fit & Focus planner

Wanneer je aan de slag gaat met de FIT & FOCUS PLANNER, geeft het jou meer energie, motivatie en succes om zelf in actie te komen. Dit allen door je eigen creatie van bewustwording van je keuzes, acties en valkuilen. Naast dat je je maaltijden gaat plannen, sta je stil bij je mindset, dromen, wensen en behoeften. Motiverende quotes bieden jou stof om over na te denken, wat betekenen ze voor jou?
Door te experimenteren en jezelf te inspireren om meer te bewegen, zowel letterlijk als figuurlijk, kan jij veranderen en laat jij jouw omgeving veranderen.


Op basis van je eigen acties zal jouw proces slagen. Je gaat afvallen en je blijft gemotiveerd. Veranderingen slagen door een goed plan, een plan waarin jij de regie hebt en zelf de keuzes maakt welke stappen je zet. Je krijgt volledig inzicht in jouw eetpatroon en valkuilen. 

Elke realistisch doel is haalbaar, ook voor jou!

afvallen met voedingsadvies door voedingscoach en gewichtsconsulente, lijn en afslanken

Doelgericht

Een realistisch plan maakt dat je doelgericht te werk gaat en je doelen haalbaar zijn en behaald worden.

Je gaat afvallen

afvallen en gezond gewicht

afvallen

Je valt af doordat je plant wat en wanneer je eet. Je staat stil bij je valkuilen. Het voorkomt snaaien.

afvallen met voedingsadvies door voedingscoach en gewichtsconsulente, lijn en afslanken

inzicht

Bezig zijn met je leefstijl en eetgewoontes maakt dat je inzicht krijgt in je keuzes en gewoontes

afvallen bij overgewicht met weekmenu en voedingsschema

variatie

Door je maaltijden te plannen eet je gevarieerd en krijg je voldoende vitamines en mineralen binnen. Het voorkomt snaaien omdat er balans is tussen de macro-nutriënten

afvallen en overgewicht met voedingsplan

persoonlijk

Je plan is gemaakt op voedingsproducten die jij graag eet en gemaakt op de doelen die jij wilt behalen. Ook is er ruimte om rekening te houden met feestjes en andere verleidingen

voedingsadvies met gezonde leefstijl in purmerend

motivatie

Doordat je aan de slag gaat met je eigen gemaakte plan sta je volledig achter je keuzes en voel je je volledig gemotiveerd.

energie en fit powerwalk purmerend voedingsadvies purmerend afvallen purmerend

Sarina

Beemster

Vol energie en niet meer moe 

Super blij met de begeleiding van Simone! Ik ontbeet nooit voor ik de deur uit ging, maar nu ontbijt ik elke dag. Ik voel me weer fit en vol energie!
Daarnaast vul ik elke dag de 'Fit & focus eetplanner' in. Super leuk boekje met vragen over je dag en met wat je allemaal hebt gegeten. Fijn om op deze manier inzicht te krijgen in je eetschema
gewichtsconsulente afvallen met gezonde voeding

Een postieve mindset bij het afvallen

Het hele internet staat er vol mee, menu's om af te vallen. Je volgt enkele weken deze menu's en je ziet dat je afvalt en een mooi resultaat behaalt. Wanneer je deze menu's loslaat, zie je de cijfers van je weegschaal vaak weer stijgen, iets wat je niet wilt. 

In de Fit & Focus programma's besteed ik aandacht aan het behaalde gewicht te behouden, maar wat ik het meest belangrijk vind ik dat je leert hoe je zelf een weekmenu kan opstellen of hoe je je dag kan inplannen qua gezonde voeding. Hoe kan je de maaltijden eten die jij lekker vind, zonder honger te lijden, maar vooral ook met keuzes die jij graag lust. Mijn doel in de programma's is dat ik je bewust maak van alles wat je mag eten in plaats van de focus te leggen op alles wat je niet mag eten.  Vanuit deze gedachten en manier van werken heb ik de Fit & Focus planner ontwikkeld.

afvallen met voedingsadvies door voedingscoach en gewichtsconsulente, lijn en afslanken

De FIt & FOcus planner Helpt bij afvallen

Bij afvallen gaat het om het stap voor stap verbeteren van je voedingspatroon en leefstijl. Niet voor even, maar voor altijd!  Het gaat om het creëren van een gezonde leefstijl, waarbij er balans is tussen je dagelijks eetpatroon en alle verleidingsmomenten zoals vakantie en feestjes. Streng diëten is niet nodig en en als je kritisch bent kan je jezelf de vragen stellen of een dieet gezond voor je is. Een gezonde leefstijl is vol te houden en er zal een gezond gewicht behaald worden zonder strijd, maar juist vol energie en kracht! • Een goed gepland menu voorkomt snaaien
 • Biedt houvast tijdens de week
 • Sneller afvallen
 • Eigen opgesteld plan sluit aan bij eigen leefsituatie
 • Duurzaam, je verspilt minder eten
 • Zelfreflectie en groei in zelfvertrouwen en motivatie
 • Is goed vol te houden! Je creëert balans tussen je gezonde voeding en verleidingen
 • Je focust op wat je mag eten       

 •                                    € 14,95 

                                                     *inclusief BTW en verzendkosten

  Download hier het gratis e- Book afvallen, stap voor stap gezond en fit

  Met kleine veranderingen kan jij afvallen! Wil je weten hoe jij de eerste start kan maken, de stappen staan omschreven in het e-book Afvallen, stap voor stap gezond en fit!

  afvallen en voedingsadvies en gezonde voeding
  50%
  Stap voor stap gezond en fit
  Start vandaag met je gezonde leefstijl!
  Je gegevens zijn bij ons veilig
  Download nu