Fit & FOcus
E- VOEDINGSDAGBOEK

Wil jij bewust worden van je eigen eetpatroon en de eerste stappen zetten om zelf af te vallen? 


  • Volledig inzicht krijgen hoeveel je eet en drinkt
  • Ontdekken wat de reden is waarom je eet
  • Je eigen valkuilen ontdekken, waardoor je minder gaat snaaien
  • Je gaat afvallen doordat je zelf ontdekt wat je kan veranderen in je eetpatroon
  • Je laat automatisch al ongezonde snacks liggen, wat al winst is voor je afvalrace
  • Je motivatie om af te vallen wordt krachtiger door je eigen bewustwording
50%
Vul hieronder je gegevens in
Je krijgt direct toegang
Je gegevens zijn bij ons veilig
Gratis Download
voedingsdagboek afvallen purmerend
 
afvallen met gezonde voeding en voedingsdagboek

Ik vond het voedingsdagboek wel confronterend wat je toch over een hele dag naar binnen werkt. Het is wel een eye-opener. Je wordt op andere gedachten gebracht dat je even aan de gang moet. Dat is alleen maar positief."

Bernardine -  Beemster

Het ideale instrument om af te vallen


Het voedingsdagboek is praktisch in te vullen bijvoorbeeld tijdens een moment van rust. Een kopje thee erbij en je creëert al 3 stappen die een positief effect hebben om af te vallen: bewustwording, rust en voldoende water.


Ik ben elke keer verrast als mijn deelnemers van mijn Fit & Focus programma hun eigen inzichten en stappen vertellen over wat ze willen veranderen in hun eetpatroon en leefstijl. Hoe mooi is dat, deze inzichten zijn ontstaan door het zelf invullen van het dagboek voorafgaand van het programma. De kracht van eigen stappen bedenken is dat ze haalbaar zijn en je gemotiveerd bent deze op te pakken. Zie je hoe sterk je eigen gedachten kunnen zijn? Je zal verbaasd zijn dat je al resultaat bemerkt als je deze stappen oppakt in je dagelijks leven, je valt af!


In periodes dat ik even mijn eigen focus verlies om gezond te eten of juist wil streven naar mijn eigen doelen, pak ik elke keer mijn voedingsdagboek erbij en begin met schrijven. Niet alleen hoeveel en wat ik eet, maar ook hoe ik me voel en wat me inspireert. Het blijft me fascineren dat deze tool mij elke keer helpt om te groeien en elk doel haalbaar te laten zijn.



gewichtsconsulente afvallen met gezonde voeding

1 Cheatdag
Het voedingsdagboek invullen en delen met iemand anders vond ik confronterend. Je denkt zelf altijd dat het wel meevalt maar nu merk je pas wat je allemaal eet. Ik dacht altijd dat ik 1 cheatdag in de week had maar na het invullen van het dagboek blijken dat er dus minimaal 3 te zijn. Voor mij was het een eyeopener en een goed begin omdat je ziet wat je anders kan doen.
afvallen en gezonde voeding en mindset
Priscilla - Purmerend

Eye opener

 invullen van het schema vond ik niet moeilijk. Ik hield nl al weken een app bij met wat ik at. Daaruit viel mij al op dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel calorieën at. Maar was tegelijk ook een eye opener op sommige dingen waarvan ik de waardes weer minder hoog inschatte.

 Jouw advies daarop was voor mij niet perse iets nieuws maar meer een herhaling van wat ik al eerder kreeg van een voedingsdeskundige en een diëtist. Wel dat ik weer dacht oh ja zo zat het. Wat ik echt heel fijn vind is het ontbijt de tips daarbij ook!.

Chantal - Beemster

Download het E-voedingsdagboek

Afvallen, het creëren van een gezonde leefstijl of meer uit je voeding willen halen?   Met behulp van dit praktische instrument lukt het jouw om bewust te worden van jouw huidig voedingspatroon en de eerste stappen van jouw plan te maken!


Ben benieuwd wat jij gaat ontdekken en welke stappen jij gaat zetten.  Waarom wachten als je vandaag al kan starten? 
voedingsdagboek gewichtsconsulente purmerend
50%
Download het voedingsdagboek
Wat leuk dat je interesse hebt voor dit digitale voedingsdagboek!
Je gegevens zijn bij ons veilig
Ja, Download nu